Sportsmassage er for alle, og den kan bruges til både behandling og forebyggelse. Den hjælper både elitesportsfolk men også almindelige mennesker, der har problemer pga. dårlige arbejdsstillinger, kontorarbejde eller akutopståede skader.

Massagen hjælper bl.a. på:

  • Hovedpine
  • Stress
  • Overbelastede muskler og sener
  • Trælår og fibersprængninger

Det er en dybdegående massage, der arbejder dybt i væv og muskler. Den tager derfor udgangspunkt i kroppens muskler, den opbygning og hvordan kroppen fungerer. Er du fysisk aktiv, arbejder musklerne og der opstår affaldsstoffer i musklerne. Kan kroppen ikke komme af med disse, pga. mangel på hvile, restitution eller søvn, vil du opleve ømme, spændte eller trætte muskler.

Muskler der er trætte eller overspændte vil ofte føre til ubehag eller smerte, og kan i mange tilfælde være årsag til længerevarende skader. Derfor er sportsmassagen effektiv, da den har fokus på at skabe et god flow i muskulaturen og hjælpe musklerne med at restituere hurtigere ved at øge blodgennemstrømning i musklerne. På den måde vil massagen give dine muskler mulighed for at hvile ved at hjælpe kroppen af med affaldsstofferne, og samtidig vil massagen være med til at forebygge og forhindre eventuelle belastningsskader. 

Kontakt info

Dalen Sportsbehandling
Sdr. Boulevard 59
9600 Aars

Tlf.:
21 72 41 06
Mail: line@dalen.dk

Nyhedsbrev

Om mig

Skaderne har sat en stopper for min sports karriere, men sådan behøver det ikke være for dig.

Min mission er at hjælpe folk med at genfinde glæden ved at bevæge sig. Det er ingenting der gør mig mere glad end når mine klienter går herfra, med et smil på læberne...

  Ring 21 72 41 06