Hos Dalen Sportsbehandling tilbydes firmaaftaler særligt velegnet til produktionsvirksomheder og andre virksomheder med stillesiddende kontorarbejde.

Målet med firmaaftalen er at mindske sygefraværet, skabe en attraktiv personalepolitik med mere optimisme, smil og glæde og overskud i form af bedre arbejdsmiljø uden arbejdsrelaterede gener.

En stor del af sygefraværet hos danske virksomheder skyldes enten rygproblemer, hovedpine eller anden form for muskelsmerte. Det har både økonomiske såvel som praktiske omkostninger for virksomheden. Det unikke hos Dalen Sportsbehandling er, at vi ikke kun tilbyder massage og behandling af symptomer, men vi tilbyder undersøgelse og behandling af dine gener for at kunne behandle årsagen til dit problem. Således kan vi være med til at mindske sygefraværet på din arbejdsplads med fokus på forebyggelse og behandling af i forvejen arbejdsrelaterede skader.

Som virksomhed kan du vælge nedenstående;

  • Massage på arbejdspladsen

Massage på arbejdspladsen indebærer kun, at din virksomhed stiller et rum til rådighed. Dermed skal medarbejderen ikke sætte lang tid af til behandling, og der vil være mulighed for flere behandlinger af kollegaer samme dag uden, at det går udover bemanding og kundeservice.

Ordningen er skattefri for medarbejderen og fradragsberettiget for arbejdsgiveren så længe ordningen indgår som en del af virksomhedens personalepolitik. Hvis virksomheden betaler for ydelserne, kan virksomheden trække udgiverne fra før skat. Hvis det er egenbetaling, kan ydelserne, med virksomhedens hjælp, trækkes fra bruttolønnen.

Læs mere om Bruttolønsordningen og Massage på arbejdet

Kontakt info

Dalen Sportsbehandling
Sdr. Boulevard 59
9600 Aars

Tlf.:
21 72 41 06
Mail: line@dalen.dk

Nyhedsbrev

Om mig

Skaderne har sat en stopper for min sports karriere, men sådan behøver det ikke være for dig.

Min mission er at hjælpe folk med at genfinde glæden ved at bevæge sig. Det er ingenting der gør mig mere glad end når mine klienter går herfra, med et smil på læberne...

  Ring 21 72 41 06