I forbindelse med min egen sportslige karriere, samt min passion for idræt og motion, har jeg gennem de sidste 7 år uddannet mig inden for skadesforebyggelse, skadesbehandling og træning. Jeg har særligt haft fokus på, hvordan kroppen hænger sammen og hvordan samspillet mellem muskler og led fungerer - både i dagligdagen og når man dyrker idræt og motion.

Da jeg var aktiv håndboldspiller samt efterfølgende, da skader satte en stopper for min sportslige karriere, har mit fokus været på, hvad man selv kan gøre for at forebygge og undgå skader i fremtiden. Men jeg har også fokuseret på, hvad man selv kan gøre for hurtigst at komme tilbage til ens udgangspunkt efter en skade.

Jeg fortsætter med at uddanne mig inden for disse områder, og derfor vil jeg gerne dele dem med dig. Det gælder særligt, hvis du har lyst til at vide mere om, hvordan du undgår skader og gener i muskler og led både i hverdagen eller når du træner. Men det gælder også, hvis du ønsker mere viden omkring, hvordan du behandler en akutskade på bedst mulige måde, så skadesperioden bliver kortest mulig.

Er du interesseret i at vide mere om disse områder, så bør du deltage i et af mine foredrag eller kurser i, hvordan kroppens muskler og led trives, og hvordan du selv kan være med til at forebygge og behandle skader.

Er du medlem af en forening eller klub, kan du bestille et interne foredrag eller kursus til dig og dine medlemmer. Kontakt mig via nedenstående kontakt oplysninger for at få mere info.

Kontakt info

Dalen Sportsbehandling
Sdr. Boulevard 59
9600 Aars

Tlf.:
21 72 41 06
Mail: line@dalen.dk

Nyhedsbrev

Om mig

Skaderne har sat en stopper for min sports karriere, men sådan behøver det ikke være for dig.

Min mission er at hjælpe folk med at genfinde glæden ved at bevæge sig. Det er ingenting der gør mig mere glad end når mine klienter går herfra, med et smil på læberne...

  Ring 21 72 41 06