Du finder Dalen Sportsbehandling på Sdr. Boulevard 59. Her er der et behandlingsrum samt et træningsrum på 65 kvm til rådighed.

Derudover er Dalen Sportsbehandling mobil og har mulighed for at køre ud til dig. Det kan enten være i form af firmaaftaler eller andre enkeltafstående aftaler hos privatpersoner eller idrætsklubber.

Dalen Sportsbehandling er en klinik, der sætter fokus på dig og dine gener gennem dybdegående samtaler. Vi tilbyder optimisme, smil, glæde og overskud og derfor er vi en klinik, der både behandler, forebygger og styrker dit aktivitetsniveau.

Vores klinik bidrager til både børn og voksne og deres sportslige og motionsmæssige mål. Derfor er både mænd og kvinder, børn og vokse repræsenteret i klinikken. Samtidig bidrager klinikken til alle lige fra eliteidrætsudøveren til den almindelige fuldtidsarbejder, der ønsker mere motivation, energi og aktivitet i sin hverdag.

Hos Dalen Sportsbehandling mener vi, at kroppen er skabt til bevægelse. Derfor er det også vigtigt, at vi lytter til kroppen, tager vare på den og får bevæget den. Har du derfor oplevet en skade eller haft overbelastede muskler, kan det være svært at finde motivationen til at motionere. Gennem aktiv behandling og forebyggelse kan Dalen Sportsbehandling genfinde din motivation til at motionere igen.

Hovedfokus hos os er dig som klient. Derfor sætter jeg en ære i at være lyttende og lade dig være en del af din egen behandling – både når vi skal finde årsagen til problemet, men også i form af aktivitets- og træningsplaner. At du får lov at være en del af din egen behandlingsplan skal være med til at skabe mere optimisme, glæde samt motivation, som senere vil styrke processen. 

Kontakt info

Dalen Sportsbehandling
Sdr. Boulevard 59
9600 Aars

Tlf.:
21 72 41 06
Mail: line@dalen.dk

Nyhedsbrev

Om mig

Skaderne har sat en stopper for min sports karriere, men sådan behøver det ikke være for dig.

Min mission er at hjælpe folk med at genfinde glæden ved at bevæge sig. Det er ingenting der gør mig mere glad end når mine klienter går herfra, med et smil på læberne...

  Ring 21 72 41 06