Testimonials

 • Linn Kragh Christensen

  Hos Dalen Sportsbehandling fik jeg en seriøs og grundig gennemgang af mit problem og super løsningsmulighed for at komme videre, således at smerterne blev mindsket og på sigt skulle problemet gå væk.

  Jeg ville kontakte Dalen Sportsbehandling igen hvis jeg fik et andet problem med mine muskler og led fordi de tilbyder fleksibel hjælp og fornuftige løsninger til rimelig penge også. Der tages udgangspunkt i den enkelte og i et fælles bedste.

   - Linn Kragh Christensen

 • Louise Rask Svendsen

  Louise Rask Svendsen

  Hej mit navn er Louise, 46 år og mor til 3.

  Første gang jeg stiftede bekendt skab til coretræning, var ved at Line dalen havde lagt et opslag ind på FB. Tænkte det kunne være sjovt at prøve. Det kunne være et alternativ til mit løb og fitness. 

  Hold da op, hvor var det godt første gang, må sige jeg blev bidt af det i den første prøvetime, samtidig med at det er en sjov form for træning, specielt slyngetræningen, er jeg bidt af. Må sige at Line dalen formår virkelig at ramme de små muskelgrupper, som jeg ikke troede fandtes. F.... Jeg var øm.

  Alle kan være med uanset str. Alder og fysik da  træningen er er tilpasset den enkelte. Man får virkelig sved på panden hele timen.

  Det coretræning har hjulpet mig med er: Bedre balance, Ryg/lænde problemer, Dårlig knæ (nyt korsbånd), Bedre udholdenhed ved mit løb, Mere smidig. - Coretræning er godt for hele kroppe.

  Samtidig med at vi er en lille gruppe på 10 Pers. Har Line dalen også tid/overblik på hver den enkelte. Hvor imod på større hold kan du bedre gemme dig i mængden. - Jeg kan varmt anbefale coretræning hos Line Dalen

   - Louise Rask Svendsen

 • Maria Guldberg Thorsen

  Maria Guldberg Thorsen

  Siden maj har jeg trænet coretræning hos Line ved Dalen sportsbehandling. Jeg kendte ikke til træningsformen inden jeg begyndte og havde brugt mit krudt i motionscentret. Allerede efter første træning, fandt jeg ud af, at jeg havde muskler steder, jeg ikke vidste.

  Efter en måned begyndte jeg at kunne mærke og se en forskel på min krop, hele min kropsholdning begyndte at ændre sig og mit energi niveau steg. Det er hård træning, men man kan selv, med Lines hjælp, vejledning og opbakning tilpasse træningen, så den passer til det niveau man er på.

  Line tilrettelægger et nyt forløb til hver træning, med både nye og kendte øvelser, hvilket gør, at alle kan være med, uanset træningserfaring. Samtidig ligger der en tryghed i, at Line holder øje med om øvelserne udføres rigtigt, så man undgår skader. Jeg har siden jeg er startet hos Line, har jeg kombineret med løb og omtanke med kosten tabt mig ca 12 kg, fået en helt anden kropsholdning end tidligere og meget mere energi. 

   - Maria Guldberg Thorsen

 • Kim Schacht

  Kim Schacht

  Hos Dalen Sportsbehandling har jeg fået øjnene op for core-træning som supplement til min cykeltræning. Hold da op det føles effektivt, og godt at få fokus på sin kerne, som er så vigtig for både holdning og velvære. Mange muskler kommer i arbejde samtidig,

  Line ved lige hvordan hun skal aktivere de muskler du ikke er vant til at bruge. Man føler sig trygt vejledt, og hun lader til at have svar på alle spørgsmål.

   - Kim Schacht

 • 1

Kontakt info

Dalen Sportsbehandling
Sdr. Boulevard 59
9600 Aars

Tlf.:
21 72 41 06
Mail: line@dalen.dk

Nyhedsbrev

Om mig

Skaderne har sat en stopper for min sports karriere, men sådan behøver det ikke være for dig.

Min mission er at hjælpe folk med at genfinde glæden ved at bevæge sig. Det er ingenting der gør mig mere glad end når mine klienter går herfra, med et smil på læberne...

  Ring 21 72 41 06