Hos Dalen Sportsbehandling tilbyder vi holdtræning i slynger samt anden form for core træning. Samtidig tilbyder vi idrætsrelateret styrketræning.

I forbindelse med holdtræning anvendes træningsredskaber som også anvendes i vores træningsterapi. Det er bl.a. Redcord slynger, Catslides, egen kropsvægt og Kettlebells. Har du derfor problemer med dårlig ryg, ondt i skulderen eller er du ofte plaget af hovedpine pga. ømhed i nakken, kan dette ofte skyldes overarbejde i musklerne eller svag muskulatur. Oftest er det vores måde at arbejde på eller den måde vi træner på, der giver overbelastningsskader, hvilket medfører svagheder i muskelsamspillet. Dette kaldes Weak links og kan medføre smerter, når kroppen kompenserer for den overbelastning, der er i muskelkæden. Her er Redcord slynger og Catslides effektive  træningsredskaber, da de kan rette op på skævheden i muskelstyrken.

Træningen med Redcord slynger har til formål at skabe en stærk kernemuskulatur samtidig med en stabilisering af kroppen. På den måde er det en funktionel træning, hvor vi træner samspillet mellem de små indre støttemuskler og de store, ydre muskelgrupper.
Læs mere om Redcord slyngetræning og effekten af denne type træning her

Core træning er en populær træning hos Dalen Sportsbehandling. På nuværende tidspunkt tilbydes holdtræning tre aftener hver uge med mulighed for tilmelding via Facebook. Under træningen anvendes Kettlebells, Catslides og Redcord slynger.

Vores idrætsrelateret styrketræning er til dig som idrætsudøver eller din klub. Her har du mulighed for at deltage på specialhold. Det kan enten være er et hold Dalen Sportsbehandling tilbyder eller et tilbud i klubregi, hvor der er lavet en aftale mellem Dalen Sportsbehandling og din klub.

Kontakt info

Dalen Sportsbehandling
Sdr. Boulevard 59
9600 Aars

Tlf.:
21 72 41 06
Mail: line@dalen.dk

Nyhedsbrev

Om mig

Skaderne har sat en stopper for min sports karriere, men sådan behøver det ikke være for dig.

Min mission er at hjælpe folk med at genfinde glæden ved at bevæge sig. Det er ingenting der gør mig mere glad end når mine klienter går herfra, med et smil på læberne...

  Ring 21 72 41 06