Kunne du tænke dig at komme i god form?

Kunne du tænke dig at få en stærk ryg og stram mave?

Kunne du tænke dig at slippe for ømme skuldre og øm ryg efter en dag på arbejdet?

Kunne du tænke dig at være glad og tilfreds, fuld af energi og have overskud til hverdagens udfordringer?

 

Så skal du gøre noget godt for dig selv og melde dig til et 10 ugers forløb med coretræning hos Dalen Sportsbehandling. Vi træner om morgenen sådan at du har hele eftermiddagen til at være sammen med din familie, fuld af energi og med god samvittighed.

Vi kører sæson hold, vinter, forår, sommer og efterår. Vi bruger egenkropsvægt, catslides, Redcord slynger og kettlebells i vores træning. Vi sørger for at du får kyndig vejledning i hvordan de forskellige øvelser skal udføres korrekt sådan, at du ikke træner på dig skader. Der er også alternative program til dig der har en eller anden skade ,eller problem område der skal tages ekstra hensyn til.

Du bliver en del af et lille intimt hold på 10 personer der støtter og motiverer dig til at få mest mulig ud af træningen. 

 

Pris kr. 600,- for 10 ugers træning 

 

Vil du vide hvornår det næste hold starter kan du følge os på Facebook, samt gå ind på online booking under event. Der vil de nye hold komme op ca 14 dage inden holdet starter, og du kan tilmelde dig direkte over nettet. Du kan også bruge linket her

Vi håber du vil deltage på et af vores coretræningshold og stifte bekendtskab en ny alsidig form for træning, der vil give dig ny energi, kontrol og styrke i de muskler der passer på din ryg, samt en sund holdning og en stram mave.

 

Er du nysgerrig på hvad tidligere og nuværende deltagere sige om coretræning kan du se dere uddtalelser fanen "testemonials"

Kontakt info

Dalen Sportsbehandling
Sdr. Boulevard 59
9600 Aars

Tlf.:
21 72 41 06
Mail: line@dalen.dk

Nyhedsbrev

Om mig

Skaderne har sat en stopper for min sports karriere, men sådan behøver det ikke være for dig.

Min mission er at hjælpe folk med at genfinde glæden ved at bevæge sig. Det er ingenting der gør mig mere glad end når mine klienter går herfra, med et smil på læberne...

  Ring 21 72 41 06